На 18-ти Декември Мтел предлагат промоционална оферта за Sony Xperia J в е-магазина си

В дните преди Коледа от Мтел са подготвили още една изненада за клиентите си. В рамките на 24 часа, в онлайн магазина ще се предлага Sony Xperia J с 50% процента намаление от стандартната си цена. Това специално предложение ще е активно от 09:00 часа сутринта на 18-ти до 09:00 на 19-ти Декември в е-Магазина на телекома. Смартфонът ще може да бъде закупен на цена от 4.95 лв. на месец(за период от две години) или за 99.95 лв. при покупка в брой с тарифните планове на Мтел Смарт.
Тарифните планове Мтел смарт се предлагат в три различни варианта и са насочени към потребители, желаещи да са винаги онлайн и в същото време да могат да говорят неограничено. В зависимост от това кой от плановете Мтел смарт изберат, абонатите на телекома разполагат с до 1500 минути към всички национални мрежи, 4500 MB на максимална скорост и неограничени разговори с петима приятели в мрежата на Мтел, на цени от 24.90 лева на месец.
Sony Xperia J е сматфон подходящ за подарък за всеки. Xperia J J следва изчистената линия на моделите от серията Xperia. Той тежи едва 124 грама и има изключително тънък 9,2 милиметров корпус. Устройството разполага с 5 мегапикселова камера и 4 инчов дисплей. Смартфонът се предлага с Sony WALKMAN™ апликация и специалната технология за чистота и сила на звука xLoud. А операционната система Android Ice Cream Sandwich осигурява на потребителя лесна и приятна работа, за което спомага и забележително издържливата батерия, която позволява до 618 часа работа без зареждане.
Доставката при покупка от онлайн магазина на Мтел е напълно безплатна и се извършва в срок от 2 работни дни. Потрбители те могат да изберат между онлайн плащане или такова с наложен платеж.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s