Повечето клиенти на Мтел без хартиена фактура

Над 50% от клиентите на Мтел се отказаха от хартиена фактура. Благодарение на това, със съдействието на оператора с най-бърз мобилен интернет у нас, вече са спестени над 20 тона хартия и хиляди дървета.

Близо 50 000 души които вече ползват услугата „Фактура на имейл”. Всеки месец Мтел издава над половин милион електронни фактури. Услугата позволява проверка на месечното извлечение и достъп до месечните фактури за последните 12 месеца.
Електронната фактура от Мтел съдържа и подробна графика, която онагледява потреблението на клиента през целия месец, по дни. Ако има повече от един договор, клиентът може да проследи временния статус на фактурите и задълженията по всеки един от договорите. Услугата включва и информация за кредитни и дебитни известия.

Електронната фактура може да се активира през сайта на компанията за всички договори, без да е нужно посещение на магазин.
Отказ от хартиената фактура може да се заяви в магазините на телекома, на *88 или със SMS на номер 1624.
За да стимулира клиентите си да се откажат от хартиена фактура и пощадят българската гора, Мтел им дава допълнителен бонус – 100 безплатни SMS-а, 100 безплатни MMS-а и 100 безплатни минути за видеоразговори за период от 5 месеца.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s