Абонатите на Мтел ще могат да използват неизговорените си минути и през следващия месец чрез Мтел трансфер

Разговорите към Мтел и всички национални фиксирани мрежи ще струват 0 стотинки с най-новите тарифни планове на компанията

От 17 Февруари абонатите на Мтел ще могат да се възползват от най-новите тарифни планове – Мтел трансфер, които са новост в сферата на телекомуникациите. Новите тарифни планове дават възможността, да се прехвърлят неизговорените минути от предходния месец за следващия. Възползващите от Мтел трансфер, ще могат да се оптимално да се възползват от минутите в тарифния си план.

В новите тарифни планове са включени различен брой минути за национални разговори, в зависимост от избора на клиента, а също и до 10 GB мобилен интернет с максимална скорост. Мтел трансфер XS дава 100 минути, S – 200, M – 300, L – 600, XL – неограничени. Месечния абонамент е на цени от 9,99 лева с ДДС.

Цената на разговорите към Мтел и всички национални фиксирани мрежи, след изговаряне на включените минути ще е 0 стотинки. Тoва ще се отнася за абонатите на тарифните планове Мтел трансфер S, M, L, и XL.

Неизговорените минути включени към месечната такса автоматично ще се прехвърлят за следващия период, като те не трябва да надвишават броя на първоначално включените минути.

Всеки, който сключва договор за 12 или 24 месеца може да се възползва от предложението.

Абонатите избрали Мтел трансфер, ще имат възможност да закупят на специални цени няколко модела смартфони и мобилни телефони.

Повече информация за тарифите може да намерите на http://www.mtel.bg

transfer_grafika

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s