Мтел стратираха предварителните записвания за новия Samsung Galaxy S 5

galaxy-s5-specs-and-features-galaxy-sv

Няколко дена след меджународната премиера на най-новия модел на Samsung Galaxy Световния мобилен конгрес в Барселона, от Мтел започват предварителни записвания за хитовия сматфон. Всеки, който иска ексклузивно да получи информация за устроиството, може да се запише на сайта на телекома на адрес: http://www.mtel.bg/samsung-galaxy-s5

Официалния старт на профажбите на Samsung Galaxy S 5 в магазините на Мтел ще е на 11 Април. До тази дата ще продължи и записването на сайта на компанията. Всеки един регистрирал се, ще има възможността да спечели и самия телефон. Печеливия ще бъде определен чрез томбола.

Новият флагман на корейския гигант разполага с 5.1“ Full-HD Super AMOLED дисплей и използва последни технологии и смарт функции.  16-мегапикселовата му камера има възможност за Quick-Shot функция, чрез която с двойно докосване на екрана се компенсира яркостта в средата на снимането.

Най-интересните новости в устройството са  датчик за сърдечен ритъм и сензор за пръстови отпечатъци.Samsung Galaxy S5 е влаго- и прахоустойчив като може да издържи на 30 минути потапяне в около метър вода. Смартфонът тежи 145 грама и е с размери 142х72.5х8.1мм. Издръжливостта на батерията на модела е подобрена благодарение на Ultra-Energy режима, който дава възможност за използване на устройството повече от 1 ден без зареждане.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s