22 март – Мтел празнува във Велико Търново

На празника на града ще светят стотици светещи фенери придружени с невероятно 3D mapping шоу. Честването на празника на Велико Търново на 22 март ще се подкрепи от Мтел, като разнообразието от събитие ще тече през целия ден. Колминацията на тържеството ще е грандиозно 3D mapping шоу. Всеки може да открие по нещо за себе си в празничката програма и да се почивства специален.

Основни помощници на забавлението ще са Рафи и Део, а започването на програмата ще бъде отбелязано с празнична литургия, отслуженаот Негово Високопреосвещенство Великотърновски митрополит Григорий. Закриването на празника ще бъде отбелязано с концерт и пускане на стотици светещи фенери. Още от началото на март Велико Търново подгрява с различни изложби, изложения, пролетни базари, конкурси и концерти, като за финал ще е отбелязването на празника на града.

Изненадите не свършват до тук, тъй като на 23 март ще се проведат три спорти прояви – международно състезание по спортно ориентиране „Трите хълма“, „Спортувай в парка“ в парк Марно поле и поставяне на ежегоден рекорд по скокове с бънджи от Стамболовия мост.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s